What´s the big deal?

Jag blir förbannad över alla som spelar det kända facebookspelet farmville. Sitter nu i datorsalen i mitt arbetslag i skolan och ser både ettor, tvåor och treor sitta och spela det. Vad är egentligen meningen med det? Ungdomar som upplever hur det är att vara bonde när antalet lantbrukare blir mindre och mindre i vårt land... Jag tycker det är en intressant utveckling. Människor som är besatta och säger ohh fan jag måste in på farmville å spela lite! Det är verkligen en kontrast till WoW... Kanske borde testa spelet och se om det är så kul som alla gör gällande :P


Ska snart ha engelska =/ cry cry.. grymt grymt på er ;)

Jihde, Jihde..

Idag, tisdag - den första gruppen av tjejerna ska få sjunga om fredagsfinalplats i idol. Jag är grymt spänd att se vad Mariette och Clara kan göra. Dessutom är Idol inte idol utan Peter Jihde, och idag fick man rena chocken när man såg hans klädsel.. Killen hade på sig en rosa- aktig tröja med tryck och en grå traditionell kavaj ovanpå det. Hallåååååå? Det passar ju verkligen inte ihop! Ungdomsmode på en 38 åring, blandat med en traditionell look :S

Stylisterna borde verkligen fundera en gång till innan de sätter på honom något sådant...

Hard work work

Jag har insett att man faktiskt har ganska mycket att göra i 3:an, att det inte bara är att flyta runt och göra saker lite då och då som man hört att det ska vara.. Man kan verkligen inte strunta i att plugga några dagar =/ Sitter och läser naturkunskap just nu och sen blir det historia

nöff nöff!

Aktiekunskap, nej tack!

Idag inleddes lektionerna med en naturkunskap som var sådär, en flummig estetisk verksamhet, följt av mardrömslektionen! Sitter i 3 timmar på en tisdagseftermiddag och våndas med aktiekunskap. Det vore väl helt okej om man haft en lärare som kunde inspirera och lära ut. Man förstår nästan ingenting av lektionerna, och spenderar hälften av tiden med att surfa på dagens industri och köpa och sälja aktier på låtsas i en portfölj.

Så otroligt tråkigt.. nu är det dessutom för sent för att byta. Jag hade hoppats på att få lära mig om sparande och index och dylikt från en lärobok och försöka tillämpa det vid sidan av. Så dryyyyyygt...  =(

Den fula ankungen

Anna Anka

Eller man kanske borde säga den fula ankungen.

Hon ser sig själv som en förebild för svenska fruar. Jag tror dock inte att många svenska kvinnor håller med henne i det hon säger. Man skrattar nog hellre åt henne än att verkligen ta sig till det hon säger. Jag kan hålla med om att hon har några poänger i sina uttalanden, men om svenska kvinnor skulle haft henne som förebild så skulle hela vårt samhälle kollapsa. Ska svenska kvinnor vara träningsfixerade hemmafruar vars uppgift endast är att tillfredsställa sin man och ta hand om barn? Det gör verkligen person till begreppet the 3 c:s – cooking, cleaning, children! Om svenska par skulle börja fungera så här så vore det verkligen ett steg tillbaka i utvecklingen.

Vidare påstår hon att hon aldrig hållit på med plastikoperationer. Samtidigt ser det ut som hon har silikonbröst och flera omgångar av botox i ansiktet! Är det ett ideal att eftersträva? Ska alla se likadana ut? Människan bor i ett annat land som är olikt Sverige vad rör kultur. Dessutom har hon pengar så hon kan bada i dem. Alla har inte det! Hon har ingen insikt i hur svenskar är så vem är hon att uttala sig?

I ett av hennes uttalanden säger hon att hon vill beblanda sig i politik. Jag tycker synd om Kd! Hennes slogan skulle väl vara något i stil med "bli hemmafru och fungera som ett sexredskap för din man, gör honom glad!" Ingen vettig människa skulle köpa det uttalandet! Det är för helvete som att uppmuntra prostitution! Kd tappar redan nu många röster, och de lär skjuta i bottnen om Anna jävla Anka börjar med politik!

Anna Anka är en skam för den svenska befolkningen. Hon snarare skämmer ut oss inför hela världen! Fördomen "dum blondin" lär bli än mer trovärdig om original som henne får sticka ut i tv - rutan. Ner med ankan!

Kvack kvack!


Idol 2009

Den nya säsongen av Idol har börjats - ett av de program jag faktiskt följer troget. Idag inleds uttagningen av de som får vara med i fredagsfinalerna och slåss. Detta året har sannerligen varit fruktansvärt bra! Otroligt många bra kom till audition och nästan alla favoriter är fortfarande kvar :) Här följer en lista av de som gillas och de som jag tycker juryn borde gallrat bort..




+ Gillas

 

Erik – Jag ryser när jag lyssnar på hans 18 and life!

Clara – Verkar som en aning skör tjej med en grymt vacker röst J

Patrik – Jag säger bara Meatloaf!

Andreas – Killen är ju mesigare än mesigast. Fin röst dock

Carl – Skön utstrålning, lagom självförtroende och en skön röst. Ser fram mot att höra lite Queen ;)

Mariette – Sannerligen ett original! Rastafari (H)

Nicolle – vilken skön röst ^^

Moa – skön version av I don´t wanna miss a thing

Erika – skön röst

Camilla – Känns verkligen som någon som kört Epa och lyssnat på Carola aka Kanvråla.. Skön personlighet :P

Sabina – röst, utstrålning =)

Rasmus – han e skön

Calle – hans version av walking in memphis :O

Eddie – killen måste fan lida av ticks O.o Skön röst dock

 

- Nej tack


Durna – Måste bara lägga till henne även om hon är utslagen. Människans ögon är sjukt läskiga! Sedan har människan världens glappkäft. Tur hon åkte ut för man hade inte orkat se henne!

Piotr – Killen sjunger för helvete som en kråka -.- Farsan Baloo my ass, Bamse utan dunderhonung!

Nicklas – hmm, verkar vara en blyg sate..

Rabih – vem?

Karolina – Där är något med henne jag inte gillar.. Idol är inte hennes forum

Jon – en av de bästa auditionsen, men han har för helvete inte där att göra efter två urdåliga framträdanden! Bambi, akta isen…

Reza – Njaa


Fyrverkerier, nej tack!

Igårkväll satt jag hemma och såg på en sjuk film på TV 1000 om två bröder som skulle skaffa ett barn för att försöka väcka sin far ur en koma, när de i stort sett aldrig haft kontakt med kvinnor i sitt liv. Kan för övrigt säga att den är ett måste för de som vill se en pinsam film.
Iaf, strax innan filmen slutade så hörde jag någon smälla en bombtårta i parken precis utanför mitt hus.  Min Jack Russel Terrier låg och sov vid mina fötter i soffan, och när hon hörde den första knallen så flög hon upp och började skaka. Det pågick i tio minuter, och när de var klara så låg min hund under soffan och vägrade komma ut.

Hur kan människor vara så respektlösa att man inte följer det sunda förnuftet, och bara smäller raketer kring nyårsafton? Djur som är rädda för rakter tror för fan att det är början på tredje världskriget när människor helt plötsligt börjar smälla. Raketer är inte bara dyrt och miljöförstörande. Det stör även allmänheten. Grundregeln för biltrafikanter är att man inte får störa omgivningen. Jag anser att detsamma bör gälla raketer!

Fyrverkerier är bara en förbannad statussymbol. Det är fint i någon minut, men det för ett helvetes liv. Jag tycker försäljningen av raketer helt ska förbjudas!

Det här är jag !

Så här inledningsvis kanske det är bra att berätta lite allmänna fakta om mig själv :P

Jag är en 18 åring som bor i södra Skåne med mina föräldrar och en hund. Att gå ut med min hund är ett av mina intressen. Jag menar, en liten gullig hund kan ge otroligt mycket glädje :). Vad man än gör så är de en trogna.


Dessutom tycker jag om att läsa böcker, styrketräna och vara med mina vänner.

Jag går sista året på gymnasiet i malmö - samhällsprogrammet. Det ska bli otroligt skönt att sluta skolan sen :D

Min ambition är att komma bort från Skåne och upptäcka hur livet är på andra platser i Sverige. Jag vill studera i någon storstad, typ Sthlm lr Göteborg ^^

Jag är av åsikten att avkoppling är nyckeln till välbefinnande. Alla har sitt eget sätt att ta vara på sig själv. Därför tycker jag om att se på tv och spela tv- spel emellanåt. Strategispel som Final Fantasy gör att man kan släppa trycket från omvärlden. Det är helt enkelt en frihet :)

Det får väl räcka till att börja med.

Nöff nöff på er =)

Välkommen!

Hjärtligt välkommen till min nya blogg :)

RSS 2.0