Den fula ankungen

Anna Anka

Eller man kanske borde säga den fula ankungen.

Hon ser sig själv som en förebild för svenska fruar. Jag tror dock inte att många svenska kvinnor håller med henne i det hon säger. Man skrattar nog hellre åt henne än att verkligen ta sig till det hon säger. Jag kan hålla med om att hon har några poänger i sina uttalanden, men om svenska kvinnor skulle haft henne som förebild så skulle hela vårt samhälle kollapsa. Ska svenska kvinnor vara träningsfixerade hemmafruar vars uppgift endast är att tillfredsställa sin man och ta hand om barn? Det gör verkligen person till begreppet the 3 c:s – cooking, cleaning, children! Om svenska par skulle börja fungera så här så vore det verkligen ett steg tillbaka i utvecklingen.

Vidare påstår hon att hon aldrig hållit på med plastikoperationer. Samtidigt ser det ut som hon har silikonbröst och flera omgångar av botox i ansiktet! Är det ett ideal att eftersträva? Ska alla se likadana ut? Människan bor i ett annat land som är olikt Sverige vad rör kultur. Dessutom har hon pengar så hon kan bada i dem. Alla har inte det! Hon har ingen insikt i hur svenskar är så vem är hon att uttala sig?

I ett av hennes uttalanden säger hon att hon vill beblanda sig i politik. Jag tycker synd om Kd! Hennes slogan skulle väl vara något i stil med "bli hemmafru och fungera som ett sexredskap för din man, gör honom glad!" Ingen vettig människa skulle köpa det uttalandet! Det är för helvete som att uppmuntra prostitution! Kd tappar redan nu många röster, och de lär skjuta i bottnen om Anna jävla Anka börjar med politik!

Anna Anka är en skam för den svenska befolkningen. Hon snarare skämmer ut oss inför hela världen! Fördomen "dum blondin" lär bli än mer trovärdig om original som henne får sticka ut i tv - rutan. Ner med ankan!

Kvack kvack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0