I don´t get it...

Går man in och läser på stora bloggar så handlar garanterat hälften av dem till viss del mode. Det finns "innelistan" och "utelistan" och hamnar man under den sistnämnda så är man efter i utvecklingen. Jag har aldrig varit så där grymt modeintresserad så jag följer trender eller läser om nästa års mode i tidningen. Det räcker med att man går in på MQ, Brothers eller HM och handlar det man tycker är snyggt och sitter bra. Jag har inget mot inspiration från modebloggar och dylikt men måste man bygga upp hela sin klädstil efter vad andra har på sig?

Varför följer egentligen människor trender? Ena månaden kan det vara chinos och boots som gäller och nästa månad så ska alla gå runt i gympabyxor och flip flop. Är man så fäst vid att inte sticka ut från mängden och att vara "inne" så man inte vågar köra sitt eget race?

Förvisso behöver man spendera sitt kapital på någonting för att få ekonomin att blomstra, men måste det vara på produkter som samhället säger åt dig att du behöver? Kanske är jag efter i utvecklingen men jag lär inte gå runt med häng så man visa hela röven, och byxbenen innanför strumporna!


Vad tycker du, cyklar jag i badkaret eller?



Idealbild, kanske? :S

Kommentarer
Postat av: andrea

jag gillare! själv åker jag helst moppe i badkaret

2009-10-21 @ 15:19:02
Postat av: Anonym

mysig blogg du har! allt bra? KRAM

2009-10-21 @ 16:45:35
URL: http://hasselqvist.blogg.se/
Postat av: emma

gick det bra med volleybollen? ;)

2009-10-21 @ 21:53:58
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: emma

klart man kan ha vita byxor ;) om det sitter snyggt!

2009-10-22 @ 00:43:40
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0